www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

....

Gud så trött jag är. Vill bara säga förlåt att det inte blev något inlägg igår. Hade inte direkt någon tid att blogga men tänkte berätta lite om gårdagen. Det började med att jag träffade min tjejkompis Lawlaw. Vi åkte till Haninge Centrum och där satte vi oss på McDonlads och tog en Frappe, mocha. Den är så god. (fråga mig inte varför jag skrev tjillar med tj hehe.)
 Efter att vi hade fikat så drog vi hem till mig. Där packade jag lite saker eftersom att jag skulle sova hos min kompis. (inte Lawlaw). Jag skynade mig lite så vi skulle hinna förbi och titta på någras fotbollsmatch. Hann bara se första halvlek men det jag gillar var att det blev 3-3. Kände nämligen en massa i båda lagen. Men nu hoppar vi tills då jag var hos min kompis där jag sov över. Nästan direkt då alla hade komit till Evelina så lagade vi mat. Tacooos. Älskar tacos. Och vi satt och snackade och hade bara allmänt trevligt hela kvällen. Vi tittade även på några avsnitt av stalker för att vi kunde inte bestämma oss vilken skräckfilm vi skulle titta på. 
 
Idag har jag haft match och det gick lite mindre bra. Vi fick en utvisning på vår målvakt efter ungefär 5 minuter. Så vi spelade med en spelare kort. De va tufft då vi mötte ett väldigt bra lag. 
Nu ska jag äta middag. Det blir kyckling o pommes. Mums. 
En selfie på mig igår. Innan jag råkade ta sönder min selfiestick :(
 
Kommentarer
Postat av: Anima

Ser gott ut :)

2015-04-08 @ 12:27:35
URL: http://taurusanima.blogg.se/
Postat av: Melinda

Åh, frappe som är såå gott! :D Min personliga favorit är nog Caramell..

Synd det där med selfiesticken.. Väldigt bra uppfinning! :D

2015-10-16 @ 17:05:53
URL: http://melindabylemark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!